Welke fohn gebruiken bij krullen?

Welke fohn gebruiken bij krullen?

Als je krullend haar hebt, weet je hoe moeilijk het kan zijn om de juiste föhn te vinden. Niet elke föhn is geschikt voor krullend haar, en het kiezen van de verkeerde kan leiden tot pluizig, droog en beschadigd haar. In dit artikel zullen we enkele van de beste föhns voor krullend haar bespreken en tips geven over hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Waarom is de juiste fohn belangrijk voor krullend haar?

Krullend haar heeft speciale zorg nodig. Het is vaak droger en gevoeliger voor hittebeschadiging dan steil haar. Daarom is het belangrijk om een föhn te kiezen die speciaal is ontworpen voor krullend haar. Deze föhns hebben meestal speciale functies zoals diffusers, ionentechnologie en instelbare warmte-instellingen die helpen om krullen te definiëren en pluis te verminderen.

Wat te zoeken in een fohn voor krullen

 • Diffuser: Een diffuser is een must-have voor krullend haar. Het verspreidt de luchtstroom van de föhn, waardoor de krullen gelijkmatig drogen en hun vorm behouden.
 • Ionentechnologie: Deze technologie produceert negatieve ionen die helpen om het haar te verzachten en pluis te verminderen.
 • Instelbare warmte-instellingen: Het is belangrijk om een föhn te hebben met instelbare warmte-instellingen. Te veel hitte kan krullend haar beschadigen, dus het is het beste om een lagere warmte-instelling te gebruiken.
beste föhns voor krullend haar

Beste fohns voor krullend haar

Hier zijn enkele van de beste föhns voor krullend haar op de markt:

 • Dyson Supersonic: Deze föhn is populair vanwege zijn krachtige motor, ionentechnologie en diffuser. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken.
 • Shark fohn: Bekend om zijn geavanceerde technologie en veelzijdigheid, is de Shark fohn ook een uitstekende keuze voor krullend haar. Met diverse instellingen en een krachtige motor zorgt het ervoor dat krullen levendig en gezond blijven, terwijl ze snel drogen.
 • DevaCurl DevaDryer: Deze föhn is speciaal ontworpen voor krullend haar. Het wordt geleverd met een unieke handvormige diffuser die helpt om krullen te definiëren en volume toe te voegen.
 • BaBylissPRO Nano Titanium: Deze föhn heeft een krachtige motor, ionentechnologie en een diffuser. Het heeft ook verschillende warmte- en snelheidsinstellingen, waardoor het een geweldige keuze is voor krullend haar.
  .

Hoe gebruik je een fohn op krullend haar?

Hier zijn enkele tips over hoe je een föhn kunt gebruiken op krullend haar:

 • Gebruik altijd een diffuser. Dit helpt om de krullen te definiëren en pluis te verminderen.
 • Gebruik een lagere warmte-instelling om hittebeschadiging te voorkomen.
 • Gebruik een hittebeschermend product voordat je je haar föhnt. Dit helpt om je haar te beschermen tegen de hitte van de föhn.
 • Föhn je haar van onder naar boven om volume toe te voegen.
  .

Kies de juiste fohn voor je krullen

Welke fohn gebruiken bij krullen?

Het kiezen van de juiste föhn voor krullend haar kan een groot verschil maken in de gezondheid en het uiterlijk van je krullen. Zoek naar een föhn met een diffuser, ionentechnologie en instelbare warmte-instellingen. Een aanrader op dit gebied is de Shark fohn. Door zijn geavanceerde technologie en veelzijdigheid is het een uitstekende keuze voor krullend haar.

Bovendien is het verstandig om alert te blijven op een Shark fohn aanbieding, zodat je deze hoogwaardige föhn voor een voordelige prijs kunt bemachtigen. Vergeet niet om altijd een hittebeschermend product te gebruiken en je haar van onder naar boven te föhnen om volume toe te voegen.

Dit artikel is gepresenteerd door Factor Origineel Magazine, uw bron voor de beste schoonheids- en haarverzorgingstips.